She proved me wrong!!!

Ja, jag pratar om Lady Gaga! Jag har alltid tyckt att hon varit så fruktansvärt dålig live! Hon gör liksom sjukt cool och bra musik, alltid nytt och futuristiskt, men live har hon alltid varit dålig, i alla fall de live framträdanden jag har sett. Dock såg jag hennes performance på MTV Music Awards 2009, där hon framförde hiten Paparazzi! Hela framträdandet är så fruktansvärt proffsigt och ballt gjort! Det är inte ett framträdande hon gör, det är ta me fan en jävla show! Rösten klingar bättre än någonsin och är bättre än den inspelade versionen! Avslutningen är ju bara så skruvat ball och lite läskigt på samma gång, men det är ju just de superlativen hon är som person. Är verkligen impad, verkligen!

Lady Gaga - Paparazzi Live MTV Music Awards 2009

 

Är du imponerad?


Hos Rille just nu!

Japp, vi har lirat lite Guitar Hero och ja, jag är la inte gitarrguden själv precis! Haha! Kul är det iaf!
Vi ska nog bara slappa, blir nog nån film kanske, lite PS3 spelande, ja slappardag helt enkelt!

Hur ser eran afton ut då?


Kika in detta!

Har blivit intervjuad av Ironielle och hon har publicerat intervjun på sin blogg!
Svåra frågor ställde hon, men försökte att svara så ärligt och bra som möjligt!

Kommentera gärna och ge er åsikt om mina svar och om ämnet rent allmänt.

Ha de fett!

Ledig!

 

Såg denna låten hos en annan bloggare och kände att den passade perfekt för idag!

För detta är just vad jag är nu, LEDIG!

Ha de fett!

 


Helt slut...

...efter mitt och Lexus löppass. När jag steg upp ur sängen idag fick jag för mig att jag skulle ut och springa. Så käkade frukost, klädde på mig, laddade iPoden med träningsmusik och använde min "iPodträningsgrej" för första gången. Man sätter i iPoden i en ficka och sätter sedan fast den på underarmen och kan då smidigt lyssna på musik medans man springer. Inget krångel med sladdar eller liknande. Fungerar kanon! När jag var färdig och skulle ut såg jag Lexus som sov i soffan och då kom jag på att han kunde ju lika gärna hänga med. Så greppade tag i honom och väckte honom, så han blev lite smått chockad och ja, nu var vi ute och sprang. Han tycker att springa är kul, så de var inga problem på så sett och han klarar av att springa snabbt länge, helt sick dog! Så nice att springa nu, 1-2 minusgrader, friskt och perfekt! Att man även har peppmusik på högsta volym i öronen gör det ju inte sämre precis! Sprang som en jävel!

Jag och Lexus innan vi begav oss ut för att springa!

 

Är ledsen för att jag inte uppdaterade i måndags och igår, men hände en viss sak med mig och hade inte tid. Pallade inte, sorry! Nu är jag bra dock och redo att blogga som vanligt igen!

 

Detta var en av låtarna som spelades i iPoden, kan man bli annat än pepp av denna låten?

 

Älskar låten och tycker förmodligen att detta är det bästa spåret på hela hans skiva (David Guetta - One Love),

men hela i skivan är ju så äckligt bra, så det är svårt att avgöra såhär!

 

Absolut en favorit för mig, vad tycker ni?

Kommentera gärna och ge din åsikt!

 

 

 


Lovet har börjat

Vaknade, öppnade ögonen, gick ner för att käka lite frukost, så plötsligt börjar det rinna från min näsa. Slem tänkte jag då jag har problem med min näsa och alltid är täppt i den. Dock insåg jag att mina tankar var fel, då de som rann var rött och japp, näsblod hade drabbat mig. Det försvann dock efter 10 minuter ungefär, så no probleme!

Nu sitter jag här och bara är, vilket är fruktansvärt skönt! Ska se ifall polarna har lust att hitta på nåt snart, har inte sett dom på hela helgen nämligen. Lite sällskapssjuk just nu, så ring mig om ni läser detta!

Veckan är som sagt som ett oskrivet blad, de får bli som de blir, lite spontant sådär som jag gillar.

Hur ser eran helg ut?

Detta blir man glad av!

Ja, har idag gått från drygt 30 läsare till nästan 200 unika! Jag tackar Frida och jag tacker er som läst min blogg, betyder grymt mycket och hoppas att ni fortsätter att följa den, så ska jag följa eran!

Kan man bli annat än glad av detta? Fortsätt uppåt, inte mig emot!

 

Har även insett att polkagrisar är ruskigt gott, speciellt den jag käkade upp nyss, var mint-kola eller nåt liknande!

Gott var det iaf!

 

Nu ska jag se klart de sista på Barca-Zaragossa matchen. Zlatan har verkligen visat varför han är Sveriges utan tvekan bästa spelare och kanske, en av VÄRLDENS bästa spelare! Fortsätt så Ibra, de gillar vi!

 

 

Nu får de vara nog med bloggande för idag!

 

Ha de fett!!!


Happyland...

...så heter den gamla idoldeltagarens nya singel och även album . Tjejen blev ett känt ansikte för musiksverige då hon medverkade i IDOL 2007 och slutade 2:a, då hon fick se sig besegrad av Marie Picasso. Hon blev gjorde sig känd med hennes mycket ovanliga röst och hur hon rörde sig på scen. Jag absolut HATADE henne under hennes idol-tid, då jag bara tyckte att hon sjöng falskt och sjöng exakt samma slags låtar hela tiden. Dock gillar jag henne nu efter Idol, när hon får fokusera på de hon är bra på. Gillat alla hennes hitlåtar, så som: Do You Love Me, Amarula Tree & Greetings From Space. Happyland är inget undantag, så jävla cool låt, för den är så annorlunda!
Tänk dig gamla, hederliga Amanda Jenssen och så kombinerar du det med Lady Gagas sound - SKITBALLT!

Amanda Jenssen - Happyland


HISS för mig, vad blir de för dig? Kommentera gärna och ge just ditt betyg! :)

Bilder på rummet kommer vid 9 tiden!

Ha de fett allihopa!!!

Stressig, men bra helg!!!

Ledsen för den urdåliga uppdateringen denna helg, men har haft mina anledningar. Tex. så kom Emelie (min syster) och Jens (hennes sambo) hem hit till Småland från Malmö för att hälsa på lite, så självklart ville man umgås med dom så mycket man kan. De hade självklart med sig deras relativt nya hund Lazy. Det är möjligtvis den lugnaste hunden i världen, men däremot är min hund (Lexus) en ganska "pigg" hund, ja om man säger såhär: I hans stirrigaste stunder är han som jultomten på extasy! Dom kommer dock väldigt bra överrens, så lite gillar dom nog allt varandra.

En till anledning till att jag inte kunnat uppdatera är att jag och mina föräldrar åkte iväg till Jönköping för att inhandla nya möbler till mitt nyrenoverade rum. Det blev en orange "fusk-skinn" soffa, en nya säng, ett kombinerat soffbord och en golvlampa, grymt nöjd. Dock har jag ett problem med mitt hus (eller mitt och mitt, jaja ni fattar).
Vi har en rätt smal trappa, dessutom en trappa som svänger, vilket gjorde det ÄCKLIGT svårt att få upp soffan!
Min pappa hann nog att få typ 28 hjärtinfighter innan vi tillslut fick upp soffan, men det krävdes ett JÄVLA projekt för att göra detta möjligt. Han var tvungen att såga upp valvet som går in igenom trappan, och under tiden han sågade gick de av 4 st metallsågblad (vårt hus är rejält uppbyggt). När vi väl fått upp soffan efter typ 2 timmar. var min far lika svettig som en långdistansare efter Stockholm Maraton.

Dock ser inte min far lika glad ut efteråt..

 

Nu är i alla fall allting uppe och färdigt och är som sagt skitnöjd! Kommer bilder ikväll eller imorgon, så får ni själva avgöra om det är snyggt eller inte!

Sov en extra timme idag, vi ställer ju om klockan, så, why not liksom?

 

Kommer mer senare ikväll!

 

Ha de fett!!!


En cool tjej

Lolene heter tjejen som jag tipsar om denna afton. Hon är splitterny på marknaden och har ganska nyligen släppt sin första singel som är just den jag tipsar om. Namnet på singeln är Sexy People och är en riktigt club-dänga! Med ett skönt och fräscht sound, gör hon detta riktigt bra och jag tror att det är fler än jag som tycker likadant. Hon ska snart släppa sitt allra första soloalbum och ska ha namnet Electrick Hotel.

Kommer dock att lägga upp två stycken videos, den första är orginal musikvideon och den andra är en remix på låten som jag faktiskt tycker är snäppet bättre, då de blir mer "go" i den på något sett.

Här har ni musikvideon:

 

Här är remixen, som heter Static Revenger Remix och som jag föredrar!

 

 

Har nu två frågor:

Vad tycker ni om Lolene?

Vilken av versionerna föredrar ni?


Fredagkväll - UNDERBART!!!

Jag älskar verkligen fredagkvällar, för då är de helg = ingen skola! Dagen har endå varit okej, fastän vi har vissa lärare som har låg IQ, inga namn nämda. Nu är de helg och framförallt lov nästa vecka! Ska bli riktigt nice!

Just nu sitter jag och tittar på när Robin värmer upp här på tvn, jag ska se på när han krossar spanjoren idag!
För er som inte vet vad jag snackar om pratar jag om tennis och om Robin Söderling som alldeless strax ska spela sin kvartsfinal i Stockholm Open!

Robin Söderling efter vinst vid Franska Öppna 2009

 

Nu servar han sin första serv och.... SERVESS!

Kommer med en låt senare ikväll i ett senare inlägg - missa inte detta!
Annars take care så länge allihop!

 

Ha de fett!!!



Morning på er!!!

Sitter nu i skolan och ska snart iväg till Boll & Racket. Skulle ja ha lagt in en låt igår, men somnade vid halv 9! Lyckat va? Så nu lägger jag in en nu till morgonkvisten istället! Här får ni sjöngsjungande amerikanskan Brandy som med hjälp av RnB-killen NeYo sjunger låten Goodnight Goodmorning! Riktigt skön RnB låt, men häftigt beat!
ENJOY!




Vi hörs senare!

Ha de fett!!!

Snart en veckas ledighet!!!

Snart, SNART har vi höstlov och då är de skolfritt en hel vecka! Ska bli så sjukt jävla skönt, ska bara göra ingenting och ta dagen som den kommer. Har bestämmt en två grejer, träffa Jennifer som kommer hem och sedan kanske åka till Halmstad och träffa lite kompisar och festa, men vi får se! Bara morgondagen kvar, som är rätt soft, ett långt hål och rätt roliga lektioner. Boll och racket bla. CHRISTIAN LIKE!!! Idag käkade lunch på Hotellet på Resturan Ströget, fruktansvärt gott! Medelhavsbiffar med råstekt potatist och Tzatsiki, inte helt fel va? ;) Andrea blev avundsjuk på mig, för hon tog nåt annat och ångrade sig, ville ha min mat! But nooo! Den var till min mage, gott var de i alla fall. De är så skönt att komma bort från matsalen och framförallt skolan, de känns nästan lite som att man är utomlands bara för att det blir så lugnt och tyst på nåt sett. Man ska ha lugna stunder ibland, hatar att stressa!


GÅ DIT & KÄKA OM DU INTE GJORT DET FÖRUT!

Sista lektionen idag hade vi muntlig redovisningen på vårat stora projekt om Näringslivet i våra hembygder och vårt gick bokstavligen talat skitbra! Är helnöjd och det var lärarna också, så inget att klaga på för min del. Skönt att ha de gjort. Var en rolig sak som hände när Jaqueline och henns grupp framförde sin redovisning, Jaqueline pratade om något (kommer inte ihåg vad just nu) och nämde en ålder, 60 år tror jag och sa på något vis "De är så gamla att de inte..." och då börjar våra lärare att skratta och fnissa och alla elever vänder huvudena och tittar på dom som om dom är helt störda (för de tjatar STÄNDIGT om att vi ska vara knäpptysta och visa respekt för andra när de redovisar) och nu helt plötsligt är de dom stör och verkligen avbryter hela redovisningen. Inget mer med det och gruppen redovisar färdigt. Sedan frågade nån vad dom skrattade åt och då visar de sig att en av våra lärare är nära 60 års-strecket och tyckte då att de var komiskt att Jaqueline står och säger att 60 är jättegammalt! Vilket nu efteråt är lite skoj faktiskt, men just då undrade om om dom gick på något?

Aja, blev ett långt inlägg detta, men den bjuder jag på! Hoppas ni orkat läsa, ska göra dom kortare, jag lovar!
Snart börjar Vänner, idag ska jag fan inte missa de! Har säkert sett alla avsnitt typ 876 gånger, men dom är fortfarande exakt lika roliga!

Denna bild är från ett av mina favoritavsnitt - ja, bilden talar för sig själv!

Lägger in en ny låt senare ikväll, runt 20.00-21.00, titta in då och kommentera!

Ha de fett!

I'M BACK!!!

Jajamän, jag är tillbaka igen! Starkare än nånsin! bla bla.. som man brukar skriva, men de är jag kanske?
Känner mig mer peppad och mer motiverad till att skriva och göra bloggen mer intressant och rolig att läsa för er.
Kommer även nu att främst blogga om musik och dess musikvärld, nya låtar, kanske lite ny artister? Och då och då kan det komma en gammal favorit som ligger nära hjärtat! Fast bloggen ska bli mer all-round nu, jag ska skriva om lite vad som faller mig in och jag ska visa er vad som händer i just mitt liv.
För att sammanfatta, ni ska få det Bästa Av Christian - Best Of Christian!

Hoppas bloggen ska bli ett nöje att läsa, jag ska göra mitt bästa!


 

Ja, klockan tickar på..... FAN!!! VÄNNER HAR BÖRJAT JU! HELVETE!!! MÅSTE KUTA TILL TVN OCH TITTA!
JAG REKOMENDERAR ER DETTA PROGRAM OM NI INTE HAR SETT DE, KANAL 5 19:30-20:00!!!
BÄSTA KOMEDI-SITCOM NÅGONSIN!

HA DE FETT ALLIHOP!!!


RSS 2.0