Snart en veckas ledighet!!!

Snart, SNART har vi höstlov och då är de skolfritt en hel vecka! Ska bli så sjukt jävla skönt, ska bara göra ingenting och ta dagen som den kommer. Har bestämmt en två grejer, träffa Jennifer som kommer hem och sedan kanske åka till Halmstad och träffa lite kompisar och festa, men vi får se! Bara morgondagen kvar, som är rätt soft, ett långt hål och rätt roliga lektioner. Boll och racket bla. CHRISTIAN LIKE!!! Idag käkade lunch på Hotellet på Resturan Ströget, fruktansvärt gott! Medelhavsbiffar med råstekt potatist och Tzatsiki, inte helt fel va? ;) Andrea blev avundsjuk på mig, för hon tog nåt annat och ångrade sig, ville ha min mat! But nooo! Den var till min mage, gott var de i alla fall. De är så skönt att komma bort från matsalen och framförallt skolan, de känns nästan lite som att man är utomlands bara för att det blir så lugnt och tyst på nåt sett. Man ska ha lugna stunder ibland, hatar att stressa!


GÅ DIT & KÄKA OM DU INTE GJORT DET FÖRUT!

Sista lektionen idag hade vi muntlig redovisningen på vårat stora projekt om Näringslivet i våra hembygder och vårt gick bokstavligen talat skitbra! Är helnöjd och det var lärarna också, så inget att klaga på för min del. Skönt att ha de gjort. Var en rolig sak som hände när Jaqueline och henns grupp framförde sin redovisning, Jaqueline pratade om något (kommer inte ihåg vad just nu) och nämde en ålder, 60 år tror jag och sa på något vis "De är så gamla att de inte..." och då börjar våra lärare att skratta och fnissa och alla elever vänder huvudena och tittar på dom som om dom är helt störda (för de tjatar STÄNDIGT om att vi ska vara knäpptysta och visa respekt för andra när de redovisar) och nu helt plötsligt är de dom stör och verkligen avbryter hela redovisningen. Inget mer med det och gruppen redovisar färdigt. Sedan frågade nån vad dom skrattade åt och då visar de sig att en av våra lärare är nära 60 års-strecket och tyckte då att de var komiskt att Jaqueline står och säger att 60 är jättegammalt! Vilket nu efteråt är lite skoj faktiskt, men just då undrade om om dom gick på något?

Aja, blev ett långt inlägg detta, men den bjuder jag på! Hoppas ni orkat läsa, ska göra dom kortare, jag lovar!
Snart börjar Vänner, idag ska jag fan inte missa de! Har säkert sett alla avsnitt typ 876 gånger, men dom är fortfarande exakt lika roliga!

Denna bild är från ett av mina favoritavsnitt - ja, bilden talar för sig själv!

Lägger in en ny låt senare ikväll, runt 20.00-21.00, titta in då och kommentera!

Ha de fett!

Kommentarer
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Duktig du är Christian! :D

2009-10-22 @ 21:20:56
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: andrea

Samma här, vänner är bääst <33 Älskar det. Tittar på det just nu faktiskt XD Samma avsnitt om och om igen, :D<3

2009-10-25 @ 19:59:08
URL: http://andrealm.blogg.se/
Postat av: yannii

hahaha vänner är helt klart bäst:D hoppas nu bara att det blir en film med vänner,den skulle bli riktigt stor! åh,hoppas hoppas hoppas att det blir av.



Kul med en killblogg förresten:)



kraam.

2009-10-26 @ 00:24:12
URL: http://layannii.blogg.se/
Postat av: Natalia

vänner är seriöst det bästa som finns. blir så glad av dem. har sett ALLA säsonger tre gånger;)

2009-10-26 @ 01:56:11
URL: http://nataliavelasquez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0